30-07-2020

Iedere laatste dinsdag van de maand: webinar voor deelnemers

Door de coronacrisis is het nog steeds niet gewenst om grote groepen bij elkaar te laten komen. Daarom organiseren wij nu webinars om potentiële deelnemers en andere geïnteresseerden meer informatie te geven over het Vaste Lasten Pakket. Tijdens een korte presentatie geven wij informatie over wat het Vaste Lasten Pakket is, voor wie het is en hoe het precies werkt. Daarna gaan we samen met de deelnemers in gesprek om zo alle vragen te beantwoorden. 

 

Deelnemers van de webinar geven aan dat zij het heel leerzaam vonden. Na elke webinar zien wij het aantal aanmeldgesprekken weer oplopen. Fijn dat wij zoveel mensen kunnen helpen. Een deelnemer vertelde ons: 

“Ik vind het een superinitiatief! Ik ben zelf ervaringsdeskundige en ik zou dit graag gehad willen hebben in mijn jongere jaren."

Denk je er over om deelnemer te worden en wil je meer te weten komen over het Vaste Lasten Pakket? Of ken je iemand vanuit je werk als hulpverlener voor wie het Vaste Lasten Pakket een uitkomst biedt? Geef je dan op voor één van onze webinars. De eerstvolgende webinar is dinsdag 25 augustus om 16.00 uur. Geef je hier op. 

Doe ook mee! Aanmelden ›