Vacature Meewerkend teamleider geldzorgen en financiële problemen

Ben jij een enthousiaste, assertieve professional die weet wat te doen bij geldzorgen en schulden? Denk jij altijd in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden? En ben je op zoek naar een uitdagende baan waarbij je uitvoerend werkt, maar je ook bezig houdt met aansturen en kwartier maken? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

 

Over Stichting Vaste Lasten Pakket

Het Vaste Lasten Pakket (VLP) is er voor mensen met geldzorgen, die risico lopen op schulden of misschien ook al te maken hebben met betaalproblemen. Deelnemers kunnen zich geheel vrijwillig aanmelden, of worden naar VLP doorverwezen door professionals in het sociaal domein. Soms werken we samen met aanbieders van (vaste) lasten, zoals (zorg)verzekeraars die deelnemers doorverwijzen. Bij het VLP doen we écht wat nodig is voor een deelnemer, om rust en stabiliteit te creëren in hun financiële situatie. Dat doen we door inkomsten en uitgaven onder de loep te nemen, overzicht aan te brengen in de financiële situatie en door afspraken te maken met schuldeisers over openstaande schulden. Zo blijven kleine schulden klein en worden ze snel opgelost. Het doel is dat een deelnemer binnen ongeveer een jaar voldoende handvatten heeft om zelfstandig financieel stabiel te blijven.

 

Over de functie

Als meewerkend teamleider bij het VLP ben jij het eerste contactpunt voor de deelnemers. Je biedt een luisterend oor en begeleidt deelnemers bij al hun financiële vraagstukken. Tijdens een intakegesprek brengen jullie in kaart wat het startpunt precies is qua huidige schulden en doe je een bespaarcheck, om te zien waar snel winst behaald kan worden. Je helpt deelnemers met het contact met schuldeisers, bijvoorbeeld om betalingsregelingen te treffen. Daarna blijf je in contact met deelnemers door maandelijks checkgesprekken.

 

Als meewerkend teamleider denk je ook mee over de opzet van pilots bij aanbieders van vaste lasten. Vanuit jouw kennis en expertise adviseer je over criteria van de doelgroep en contactstrategieën. Wat nog leuker is: je mag de pilot vervolgens ook zelf uitvoeren en evalueren! Daarnaast ben je sparringspartner voor je collega’s en ben je ook betrokken bij wat meer coördinerende taken.
Stichting Vaste Lasten Pakket is een jonge organisatie die nog volop in ontwikkeling is. We zijn daarom op zoek naar een professional die stevig in zijn of haar schoenen staat, goed zelfstandig kan werken, innovatief en onderzoekend is en doorzettingsvermogen heeft.

 

Wat krijg je daarvoor terug?

Je komt te werken bij een inspirerende organisatie die écht persoonlijke hulp biedt en maatschappelijke impact wil maken. Daarnaast bieden wij een gezellige werksfeer die vol met leermogelijkheden zit!

 

Daarbij kun je rekenen op:

·       Een veelzijdige functie waarbij je zowel uitvoerend (met deelnemers) als coördinerend en aansturend werkt;

·       Een werkomgeving vol doorzetters en een positieve werksfeer;

·       Mogelijkheid om thuis te werken of op locatie in Utrecht;

·       Veel ruimte voor eigen initiatief, er is weinig wat niet kan of mag;

·       Een mooi salaris tussen €2.800 - €3.800 bruto o.b.v. 40 uur;

·       Reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een laptop en telefoon in bruikleen.

 

Wat vragen wij?

·       Je bent 24-40 uur per week inzetbaar;

·       Je bent zelfstandig, kundig en gemotiveerd;

·       Je bent makkelijk benaderbaar en communicatief vaardig;

·       Je werkt graag met weinig kaders en bent creatief en oplossingsgericht;

·       Relevante werkervaring (in brede zin van het woord) is een vereiste.

  

We zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk woensdag 21 juni tegemoet via het formulier hieronder!

 

Meer weten?

Voor vragen over de functie of het sollicitatieproces kun je op werkdagen contact opnemen met Nikie Kuijt via n.kuijt@purpose.nl of 06-51681319.

Solliciteer nu!

Enthousiast geworden om bij Stichting Vaste Lasten Pakket aan de slag te gaan? We zien je reactie graag tegemoet, aan de hand van een CV en een motivatiebrief, -video, of in andere vorm. Solliciteren kan tot uiterlijk woensdag 21 juni 2023.

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Upload hieronder je CV en je motivatie
Momentje...

Bedankt voor je sollicitatie. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie van ons. 

Doe ook mee! Aanmelden ›