01-09-2021

Nieuwe manager interne bedrijfsvoering

Vanaf September hebben wij een nieuwe manager interne bedrijfsvoering,
Detlev Folkholz. We zijn dankbaar dat hij met zijn ervaringen en expertises ons team versterkt. Zoals we met elke nieuwe collega doen delen we ook van hem een tekst waarin hij zichzelf voorsteld:

 Mijn naam is Detlev Volkholz en ik doe bij het VLP de interne bedrijfsvoering, dus de operationele en financiële zaken van de stichting. Ik ben ook al een tijdje actief als vrijwilliger voor Humanitas en help daar mensen die de grip op hun financiën verloren zijn weer overzicht te krijgen en dat ook zo te houden. Via een vriend ben ik in contact gekomen met het Vaste Lasten Pakket en het bijzondere concept, waarin zowel de deelnemer als de productleverancier voordeel heeft, sprak mij meteen erg aan.

Met mijn bedrijfseconomische achtergrond vind ik het leuk om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van het VLP en de organisatie hierin te kunnen laten meegroeien. Dat ik dit mag doen met een team van medewerkers en vrijwilligers dat zich met hart en ziel inzet voor de helaas nog steeds groeiende groep mensen met geldzorgen is zeer motiverend en geeft veel voldoening.

Doe ook mee! Aanmelden ›