01-07-2020

Nieuwe medewerkers Vaste Lasten Pakket stellen zich voor

Marissa en Özlem per 1 juli 2020 in dienst bij Stichting Vaste Lasten Pakket
Behalve met de start van de verschillende pilots zijn we ook druk bezig met het opbouwen van de organistie van de stichting Vaste Lasten Pakket. Op 1 juli zullen twee nieuwe medewerkers ons team versterken. Zij stellen zich graag even voor!

Marissa 111935401348

Marissa Zweedijk

Mijn naam is Marissa en ik ga vanaf 1 juli aan de slag als projectmanager bij Vaste Lasten Pakket. Ik ga mij onder andere bezighouden met de samenwerking  met gemeentes en maatschappelijke organisaties om samen met hen de deelnemers voor het vaste lasten pakket te bereiken. 

Ik woon in Rotterdam. Ik krijg er energie van om mij elke dag in te zetten voor de beste en gelijke kansen voor iedereen. Niets is onmogelijk, voor alles is een oplossing! In mijn vrije tijd lees ik alles wat los en vast zit en ga ik graag naar het strand om eens lekker uit te waaien. Ook reis ik vaak het hele land door om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden.

zlem 111935401310

Özlem Rayman-Coban

Mijn naam is Özlem en ik ben als vrijwilliger al een tijdje verbonden aan Stichting Vaste Lasten Pakket. Ik had in die rol al veel contact met nieuwe deelnemers. Vanaf 1 juli treed ik in dienst als teamleider van de Servicedesk en het Aanmeldteam. Ons team voert de aanmeldgesprekken met alle nieuwe deelnemers. Wij staan ook klaar om vragen te beantwoorden van deelnemers én van hulpverleners van gemeentes en andere organisaties die met ons samenwerken.  

Ik woon in Rotterdam met mijn man en drie jongens. Ik ben een verbinder in hart en nieren. Zo heb ik verschillende projecten gedaan bij de Erasmus Universiteit waar studenten scholieren gingen begeleiden of ouderejaars de eerstejaars studenten. Ik krijg er energie van om de ontwikkeling te zien, waarbij men gaat van: ‘ik weet niet of ik het kan' naar: 'ik kan het wél en ik wil ook anderen daarbij helpen'. Een bakkie doen met mijn vriendinnen doe ik het allerliefst en daar hoort altijd een goed gesprek bij!

Doe ook mee! Aanmelden ›