13-08-2020

Update samenwerking Moneyou & Stichting Vaste Lasten Pakket

Het is en blijft een bijzonder (pilot) jaar. En blijven de nodige beren op onze weg ontmoeten. Velen van u zal het niet ontgaan zijn.  

 

Gisteren heeft ABN Amro o.a. aangekondigd te gaan stoppen met de activiteiten van Moneyou. Dit nieuws overviel ons en vanzelfsprekend vinden wij dit bijzonder jammer. Het is een zeer gewaardeerde partner die met hun app en diensten een mooie aanvulling zijn op ons werk. Een van de partners waar wij de komende jaren mee wilden gaan bouwen.  

 

Op het moment loopt het bijzonder rap met het aantal deelnemers en beginnen naast deelnemers in Den Haag nu ook voor Rotterdam en Schiedam zich te melden. Ook zijn er inmiddels veel poteniele deelnemers in de funnel en in het aanmeldingsproces. Voor deze bestaande deelnemers en gebruikers van Moneyou binnen het Vaste lasten Pakket verandert er nu niet meteen iets.

 

We zijn met Moneyou in gesprek op welke manier we onze deelnemers zo goed mogelijk beschermen, helpen en bijstaan bij een mogelijke verandering.  En daarnaast zijn we ook in gesprek wat dit betekent voor de samenwerking binnen de pilots en het grote aantal nu en straks in de funnel. Het is fijn om te zien hoe de collega’s van Moneyou met ons meedenken en bekijken wat er nog mogelijk is.

 

Begin maart van dit jaar hebben we na een eerste pilot besloten om met meerdere partners te gaan werken. Een partner op dit vlak maakt ons werk kwetsbaar en naast Moneyou werken we natuurlijk ook met het Utrechts Huishoudboekje en Buddy Payment en vele andere (potentiële) partners. Er is inmiddels een aantal potentiële deelnemers die hebben aangegeven graag met Buddy of het Huishoudboekje te gaan werken. Daarom gaan we gaan we de komende weken in gesprek op wat voor manier we onze dienstverlening op niveau kunnen houden en verder kunnen bouwen om dit jaar nog hopelijk grote aantallen deelnemers te mogen helpen.

 

Dit betekent dus concreet dat er voor onze partners en deelnemers in de pilots nu niet meteen iets verandert. Mogelijk wel voor de nieuwe deelnemers. We gaan door met het bijstaan van deelnemers, het werven van nieuwe deelnemers en zullen er vanzelfsprekend staan om zoveel mogelijk mensen met de kwaliteit die u van ons gewend bent te helpen.  

 

We houden u de komende tijd op de hoogte van de vorderingen. 

   

Mocht u tussentijds vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

 

 

Doe ook mee! Aanmelden ›