01-03-2020

Vaste Lasten Pakket werkt samen met Moneyou Go

Eén van de 'financial management tools' waar deelnemers van het Vaste Lasten Pakket gebruik van gaan maken is de Moneyou Go app. We hebben als stichtingVaste Lasten Pakket gekozen voor samenwerking met Moneyou Go omdat de app de mogelijkheid biedt om met aparte potjes te werken en vanwege het gebruiksgemak. Moneyou Go wordt al door tienduizenden mensen gebruikt, ook door veel jongeren. 

 

Moneyou Go

De internetbankieren app van Moneyou Go is erg geschikt voor de doelgroep van het Vaste Lasten Pakket. Het is simpel in gebruik. Je hebt direct inzicht en overzicht in jouw geldzaken en kunt je geld budgetteren in verschillende 'potjes'. Deelnemers van het VLP worden klant bij Moneyou Go en maken gebruik van de app en (wie dat wil) ook van de bijbehorende bankpas.

 

Bij aanvang van deelname aan het Vaste Lasten Pakket helpt het aanmeldteam van stichting VLP om de app naar wens in te richten. Zo wordt er een apart potje aangemaakt voor de vaste lasten. Maar ook voor overige uitgaven zoals voor kleding, boodschappen of om te sparen voor een vakantie kunnen potjes worden aangemaakt. Elke maand wordt het geld dat binnenkomt automatisch over de verschillende potjes verdeeld. Hierdoor wordt het inkomen vrijwel altijd besteed aan het juiste doel. En weet je altijd wat je overhoudt aan het eind van de maand.

Moneyou Go 111941264596

Een mooie samenwerking

We zijn heel blij met de samenwerking met Moneyou, een volle dochter van ABN AMRO. Ze hebben veel ervaring in huis met de ontwikkeling van slimme digitale hulpmiddelen om je bankzaken te regelen. Moneyou wil graag met Vaste Lasten Pakket samenwerken om hun oplossing beschikbaar te kunnen stellen aan mensen voor wie het goed regelen van de financiën soms lastig kan zijn. 

 

In deze samenwerking kunnen Stichting Vaste Lasten Pakket en Moneyou de komende tijd veel van elkaar leren. De ervaringen in de pilots van het Vaste Lasten Pakket zullen mooie inzichten opleveren die ook Moneyou goed kan benutten. Ze blijven de app doorontwikkelen, waardoor het werken met ‘potjes’ in de toekomst nog gemakkelijker zal worden. 

 

Zie voor meer informatie ook https://www.moneyou.nl/betalen

Doe ook mee! Aanmelden ›