21-06-2024

Helpen wij indirect jouw klanten al?

Uit een recente evaluatie blijkt dat 81% van onze deelnemers van het Vaste Lasten Pakket (VLP) ook schulden heeft bij andere schuldeisers. Het VLP helpt deelnemers door een volledig financieel- en schuldenoverzicht te bieden, wat rust geeft en problematische schulden voorkomt. Waardoor wij misschien indirect jouw klanten ook al helpen...

 

De dienstverlening is effectief: Zilveren Kruis rapporteert dat 86% van de VLP-deelnemers hun betalingsregelingen nakomt. Daarnaast is het betaalgedrag aanzienlijk verbeterd; vóór deelname betaalde slechts 32% van deze klanten hun premie, terwijl dit percentage tijdens hun deelname is gestegen naar 71%.

Schuldeisers

Het VLP kijkt naar de volledige financiële situatie van de deelnemer
Het VLP biedt niet alleen hulp bij het aflossen van schulden en het treffen van betalingsregelingen met onze opdrachtgevers, maar ondersteunt deelnemers ook bij hun andere schulden. Dit betekent dat ook andere schuldeisers zoals jouw organisatie al profiteren van de resultaten van het VLP.

 

Jouw organisatie kan indirect al voordeel hebben van het VLP doordat het de financiële situatie van onze deelnemers verbetert. Wil jij nog meer profijt van het VLP? Voorkom problematische schulden bij jouw klanten en vraag een oriënterend gesprek aan over een minipilot.

Wil je nog meer profiteren? Vraag een oriënterend gesprek aan


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Wat leuk dat je meer wil weten over de minipilot! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen. 

 

Met vriendelijke groet, 


Team Vaste Laste Pakket